NY! TheChef Pizzastål og pizzaspade

Dette produktet inneholder vårt nye og forbedret verson av bestselgeren TheChef Pizzastål samt vår ny pizzaspade!

Pizza- og bakestål utviklet i Norge i sammarbeid med Velle utvikling og Revetal arbeid og kompetanse (RAK).

TheChef Pizzastål™ er laget for å gi deg bakeglede i mange år. Stålplaten leder varme 18 ganger raskere enn en vanlig pizzastein, og det gjør at du får en kjempesprø bunn. Du oppnår med andre ord omtrent det samme som ved bruk av en ekte italiensk steinovn, og det hjemme på ditt eget kjøkken!


Produkt data TheChef Pizzastål
Mål 340mm x 390mm x 6mm
Vekt ca 7kg
Vårt nye stål tåler tempraturer helt opp i 450grader og kan brukes like godt på grill, som i stekovn osv.
Stålet er et industruprodukt, noe kosmetiske forskjellek kan forekomme, men disse har ingen påvirkning av effekte på stålet. ved feil vedlikehold kan stålet ruste.

Produktdata TheChef Pizzaspade
Mål 340mm x 390mm x 1,5mm (eloksert alliminium)

Sikre deg stålet i dag.

Se under for mer info


Dette produktet inneholder vårt nye og forbedret verson av bestselgeren TheChef Pizzastål samt vår ny pizzaspade!

Pizza- og bakestål utviklet i Norge i sammarbeid med Velle utvikling og Revetal arbeid og kompetanse (RAK). Stålet er et industruprodukt, noe kosmetiske forskjellek kan forekomme, men disse har ingen påvirkning av effekte på stålet.

TheChef Pizzastål™ er laget for å gi deg bakeglede i mange år. Stålplaten leder varme 18 ganger raskere enn en vanlig pizzastein, og det gjør at du får en kjempesprø bunn. Du oppnår med andre ord omtrent det samme som ved bruk av en ekte italiensk steinovn, og det hjemme på ditt eget kjøkken!

1. Gangs bruk & Vedlikehold 
-Ståler er vasket med medisink sprit, så vask over sålet med lett såpe vann
-Varm opp stålet til maks temp i ovne 300grader og la det stå i 20 min for å brenne seg rent.
-Kjøl ned stålet, for optimal oppbevaring og vedlikehold smør stålet inn med tynt lag raps eller solsikke olje. (bivoks kan også brukes)
Vedlikehold: vask stålet med lett såpevann etter bruk. og smør det inn med matolje med jevne mellomrom.

Trine Sandberg i Trines Matblogg har testet pizzastål og sier blant annet følgende om sin erfaring:

«Jeg har brukt BakingSteel omtrent ukentlig og kan bare konstatere at det har tatt pizzaen til ytterligere høyder!»

Dinside.no Thechef.no Lag perfekt italiensk pizza på noen få minutter