sous vide sirkulator- Nomiku

Classic Nomiku sin effekt, størrelse, og sikkerhetsegenskaper gjør det til dette til et essensiellet kjøkken verktøy for å bringe den magiske sous vide inn på kjøkkenet.

  • Festes på en passende beholder du har fra før
  • Enkel å bruke; bare én knott og en skjerm for å stille inn temperaturen
  • Lett og kompakt for bruk med den ene hånden
  • Enkel lagring
  • 6 L/min sirkulasjon
  • Passer til beholdere opp til 20 liter ( romtemperatur og tykkelse på beholder vil kunne påvirke )
  • temperaturnøyaktighet på 0,1 grader
  • 1150w
På lager
SKU
Nomiku01
2 199,00

Ideelt for å henge i et vannbad, termostaten sikrer riktig sirkulasjon og temperatur. Med alle sine tekniske finesser er den nesten alltid i bruk på kjøkkenet.

 

Sous vide - nøyaktig lavtemperaturstekingen metode for kjøtt, fisk, og mange grønnsaker. Forutsetninger: SousVide enhets, vakuum sealer, vakuumpose. Mange profesjonelle kokker sverger til nå på lav temperatur matlaging metoden. Fordelene er klare: bevaring av egen smak, krydder og marinader er mer målrettet og mer intense og skånsom matlaging metoden garanterer en kulinarisk nytelse. I tillegg kan du forberede menyer Uavhengig av tid og butikk. Vakuum-forseglet og tilberedt mat butikken i kjøleskapet i opptil 4 uker (frysing går selvfølgelig og forlenger holdbarheten). Varme hvis nødvendig, serve, og det smaker som nylaget. Garantert. Vi tilbyr her en SousVide av topp kvalitet - og til en konkurransedyktig pris

 

Cooking table

MEAT DISHES

Court

Strength

State

Duration

 

 

rare

medium

by

 

Duck breast

1/2

 

56 °

60 °

20 min

 

all

 

 

60 °

30 min

Goose breast

1/2

 

 

 

80 min

 

all

 

 

 

120 min

Veal cheeks

70 g

 

60 °

 

24 h

Fillet of veal

2 cm

54 °

58 °

60 °

20 min

 

3 cm

 

 

 

25 min

 

4 cm

 

 

 

30 min

 

5 cm

 

 

 

35 min

Venison OK.

5 cm

56 °

58 °

62 °

20 min

 

all

 

 

 

30 min

Fillet of beef

2 cm

54 °

56 °

58 °

20 min

 

3 cm

 

 

 

25 min

 

4 cm

 

 

 

30 min

 

5 cm

 

 

 

35 min

Pork Tenderloin

3 cm

56 °

58 °

60 °

15 min

 

4 cm

 

 

 

20 min

 

5 cm

 

 

 

30 min

 

full

 

 

 

60 min

Pork steak

70 g

 

58 °

 

15 min

 

 

FISH DISHES

Court

Strength

State

Duration

 

 

glassy

medium

by

 

Salmon fillet

2 cm

52 °

56 °

60 °

15 min

 

3 cm

 

 

 

20 min

 

4 cm

 

 

 

25 min

Pangasius fillet

2 cm

52 °

56 °

58 °

15 min

 

3 cm

 

 

 

20 min

 

4 cm

 

 

 

25 min

 

VEGETABLE DISHES

Court

Strength

State

Duration

   

 

 

crunchy / chewy

 

   

Eggplant

1cm slice peeled

85 °

20 min

   

Cauliflower

"Rose"

85 °

30 min

   

Mushrooms

cut in half

75 °

10 min

   

Cocktail tomatoes

cut in half

85 °

30 min

   

Spring onions

all

85 °

20 min

   

Turnip greens

Slice 0.5 cm

85 °

30 min

   

Carrot slices

0.5 cm

85 °

40 min

   

Asparagus

whole, peeled

85 °

30 min

   

 

Spesifikasjoner
Smaker I/T
Mengde I/T
Smakstype I/T
Spontype I/T
Produsent I/T